Födda 29 dec 2024
Födda 29 dec 2024
1 dygn gamla
Födda 29 dec 2024
Födda 29 dec 2024
9 dagar gamla

Uppdaterad 2024-02-18

En jämn och fin kull valpar föddes den 29/12 2023. Det blev fem stycken valpar. Tre hanar och två tikar.  Dom kommer bli 8 veckor och leveransklara som tidigast den 23 februari 2024. Två hanar och en tik är tingad. Kvar finns en hane och en tik.

Två valpar som är leveransklara som tidigast den 17 mars. En hane och en tik finns till salu. 

Det är inga problem för mig att ha kvar valpen här lite längre så att ni kan anpassa hämtning av valpen med planerad ledighet. Jag bor bra i en enplansvilla med inhägnad trädgård så jag påbörjar rumsrenhetsträningen tidigt. Ni är välkomna att komma och hälsa på även om jag inte har valpar så ni kan se hur valparna växer upp och träffa mig och mina hundar.

Jag söker ibland fodervärd till en valp eller en vuxen hund. Avtal skrivs som är framtaget av svenska kennelklubben. Läs gärna om att vara fodervärd på SKK:s hemsida. Eller hör av er så berättar jag gärna. Ni får inte bo mer än en timme med bil från Vårgårda.

Info till valpköpare:


Jag brukar vaccinera, ID-märka och besiktiga hela kullen när dom är runt 8 veckor gamla. Sedan gör jag om besiktningen inför leverans på dom valpar som är kvar lite längre. 


När ni hämtar valpen får ni med:

•Stamtavla från SKK (FCI).

•Köpeavtal framtaget av SKK

•Mat som valpen är van att äta samt lista på hur mycket och när. 

•En filt med doft från mamma och syskon.

•Provflaska schampo och balsam som jag tycker är bra.

•Nedskriven information och tips om valpens skötsel.

•Besiktningsintyg som inte är äldre än 7 dagar.


Valpen är vid leverans avmaskad tre gånger, ID-märkt med chip samt dolda felförsäkrad i Sveland. Den är van vid att få sina klor klippta och jag har påbörjat rumsrenhetsträningen.


Tel: 0767-825847


lena@hundox.se